Accomodations

Villa Bangkuang is comprised of a main two-storey main building, an open-sided lounging and dining pavilion, and a separate two-bedroom guest pavilion. The style is calming, with a fresh cool décor; the modern fittings, fixtures and clean crisp design is harmonised with antique artifacts.

Flanked by ornamental ponds and guarded by a pair of griffin fountain-statues, the living pavilion overlooks the pool and is shaded from both the morning and afternoon sun. It is tastefully furnished with a dining table and chairs, seagrass sofas and ottomans. The comfort of the guests is ensured by yielding cushions and paddle ceiling fans. A hidden office-styled library is fitted with shelves and a desk. A compact, well-stocked bar and fully equipped, homely kitchen with glassless windows provides all the necessary dining and entertainment amenities.

There are four spacious air-conditioned bedrooms at Villa Bangkuang, each with an en-suite bathroom, a DVD player and a safe deposit box. The master suite, complete with full-length balcony, covers the whole of the upper floor, overlooking the garden and rice fields stretching infinitely towards the ocean. Characterised by a polished parquet floor and a soaring roof, the romantic bedroom is furnished with a king-size, four-poster bed swathed in snowy netting. Floor-to-ceiling glass windows slide open on three sides, presenting guests with the choice of air-conditioned comfort or a semi-alfresco sleeping experience, cooled by a ceiling fan and lulled by the distant sound of the waves. The room is equipped with a satellite channel TV and DVD player, and the large adjoining dressing area is fitted with wardrobes and storage space. The en-suite bathroom, with a sunken tub for two, twin washbasins and a standing raindrop shower, is bordered by glass walls, a small balcony and a thicket of trees, capturing the feeling of being in the jungle.

Downstairs, another spacious bedroom-suite proves to be an ideal space for kids, with a queen-size bed, sofa, TV/DVD, and a play area. Glass doors open into a pebbled courtyard bathroom, fitted with twin washbasins and rainshower, surrounded by tall trees and walls for privacy.

View Floorplan »

accomodation